Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🗑️ 543 prullenbakken in 🏬 8 webshops

Wesco Kickmaster Classic

De Wesco Kickmaster is sinds jaar en dag het meest populaire en iconische model van Wesco. Vandaar ook de toevoeging ‘Classic’. De Wesco Kickaster is gemaakt van gepoedercoat staal, heeft een RVS deksel en een binnenemmer van metaal. De binnenemmer heeft een hittebestendige functie. Het uiterlijk van deze pedaalemmer is prachtig klassiek, onder andere vanwege zijn retro voetpedaal en decoratieve rand. En kijk ook eens naar de fraaie kleuren waarin de emmer leverbaar is. Voor ieder wat wils; veel kleuren zijn hoogglans, maar er zijn ook matte kleuren.

Populaire Wesco Kickmaster Classic prullenbakken

Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen

De Wesco Kickmaster is uitgerust met een brede en verstevigde voet. De handvatten zijn gemaakt van staal. De kleppen van de deksel schuiven via het pedaalmechanisme geruisloos open en dicht. De inhoud van de pedaalemmer is 33 liter en hij is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Gaat u voor een vrolijk kleurrijk model of juist een subtiele onopvallende kleur?

Het klepmechanisme van Wesco

De Wesco Kickmaster lijn maakt gebruik vaan twee chroomkleurige kleppen die bovenop de prullenbak zitten. Wanneer je op de pedaal stapt (niet te hard ‘Kicken’ 😉) gaan deze kleppen open, vervolgens kun je het vuilnis deponeren en als je je voet weer van het pedaal afhaalt sluit de klep weer. Het voordeel hiervan is dat nare geurtjes in de prullenbak blijven en dus niet in de ruimte komen.

Kenmerken

  • Inhoud 33 liter
  • Hoogte 70 cm
  • Brandveilige binnenemmer
  • Veel kleuren leverbaar
🗑️ Prullenbak Expert
Logo