Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🗑️ 543 prullenbakken in 🏬 8 webshops

Lune Paxa afvalbak

Afvalscheiding is in veel bedrijven iets wat niet of nauwelijks gebeurt. Om het afval binnen een bedrijf, kantoor of openbare gelegenheid beter te kunnen scheiden, is de Lune Paxa een uitstekende keuze. Deze prullenbak combineert een functioneel ontwerp met een eigentijdse uitstraling. Deze vierkante afvalbak is vervaardigd van staal en wordt geleverd met een deksel dat gemaakt is van bamboe. Deze houtsoort heeft een lange levensduur en is bovendien zeer slijtvast en duurzaam. Door de compacte vezelstructuur is bamboe harder dan veel andere houtsoorten. Daarnaast is het stabiel en vertoont het weinig krimp of uitzetting.

Koppelbaar middels magneet

De Paxa is een modulaire, koppelbare afvalbak van Lune. De verschillende elementen kunnen worden gekoppeld door middel van een magneet. Dat betekent dat de vuilnisbakken niet alleen in de lengte, maar ook als cluster gekoppeld kunnen worden. Hoe meer afvalbakken, hoe beter u het afval kunt scheiden. Zoals hierboven al vermeld werd, wordt deze prullenbak per stuk geleverd. Eén module heeft een inhoud van 34 liter. De vierkante bak is 60 centimeter hoog, 24 centimeter breed en 24 centimeter lang.

Personaliseer uw Paxa

Voor deze afvalbak zijn verschillende accessoires verkrijgbaar, waarmee u hem kunt personaliseren en het gebruik kunt vergemakkelijken. Zo is er een speciaal bekersysteem verkrijgbaar, een handige inzetbak speciaal voor het verzamelen van plastic bekertjes. 

Hoge kwaliteit afvalbakken

Lune ontwerpt, ontwikkelt en produceert naast afvalscheidingssystemen ook plantenbakken, vazen en schalen. De hoge kwaliteit van deze producten wordt bepaald door de functionaliteit van het design in combinatie met het hoge afwerkingsniveau. Lune werkt samen met internationaal erkende architecten en ontwerpers. Bij dit bedrijf gebeurt alles onder één dak, van productontwikkeling tot technische planning en van productie tot logistiek.

Specialist in metaalbewerking

Lune is gespecialiseerd in metaalbewerking. Alle soorten metaal kunnen in iedere gewenste vorm vervormd worden. Het bewerken van dunne metalen platen is daarbij de belangrijkste competentie. Of het nu gaat om dieptrekken, vervormen, forceren, lasersnijden, walsen of poedercoaten. Met een afvalbak van Lune kiest u dus voor uitstekende kwaliteit en een functioneel, stijlvol ontwerp.

Kenmerken

  • Per stuk geleverd
  • Met deksel van bamboehout
  • Praktische zakhouder
  • Inhoud: 34 liter
🗑️ Prullenbak Expert
Logo